Seek Em All - tributo a Metallica en Barcelona

13
OCT
2023
21:00
13 OCTUBRE de 2023 a las 21:00
Seek Em All
Sala wolf, Carrer dels Almogàvers, 88, BARCELONATodos los Publicos
Concert especial: 40 anys de Kill ‘em All - Portes 20h incio 21h
Todos los Publicos
Organizado por: Webmiraqueguay SL
Venta finalizada
Seek Em All - tributo a Metallica en Barcelona
Concert especial: 40 anys de Kill ‘em All - Portes 20h incio 21h

Más información sobre el evento

    Concert especial: 40 anys de Kill ‘em All
El passat 25 de Juliol es complien 40 anys de la publicació del primer disc de Metallica, el mític “Kill ‘em All”. Per celebrar-ho, Seek ‘em All ens oferirà un concert únic i especial on interpretaran totes les cançons del disc que va fer explotar el Thrash, va iniciar el mite en què s’ha convertit Metallica, i va canviar la història del metal per sempre.
Seek ‘em All neix al 2010 i des de llavors no han parat d’oferir concerts per les millors sales i festivals de tota Espanya (Rock Fest Bcn, Farmer Fest, dos Resurrection Fest…) convertint-se sens dubte en la banda tribut a Metallica de referència a l’estat.


Concierto especial: 40 años de Kill ‘em All
El pasado 25 de Julio se cumplían 40 años de la publicación del primer disco de Metallica, el mítico “Kill ‘em All”. Para celebrarlo, Seek 'em All nos ofrecerá un concierto único y especial donde interpretarán todas las canciones del disco que hizo explotar el Thrash, inició el mito en el que se ha convertido Metallica, y cambió la historia del metal por siempre.
Seek 'em All nace en 2010 y desde entonces no han parado de ofrecer conciertos por las mejores salas y festivales de toda España (Rock Fest Bcn, Farmer Fest, dos Resurrection Fest…) convirtiéndose sin duda en la banda tributo a Metálica de referencia en el Estado.


Seek Em All - tributo a Metallica en Barcelona - Mutick    

Organizado por

Webmiraqueguay SL

Webmiraqueguay SL

Etiquetas