PLEASE - Tribut a U2 a Barcelona

21
MAY
2022
21:00
21 MAYO de 2022 a las 21:00
Please I Love U2 + U2
Cómo legarSala Apolo 2, Carrer Nou de la Rambla, 113, BARCELONA+ 16 Años (menores acompañados de adulto)
Concert 30 aniversari del primer concert de U2 a Catalunya. Reviu la gira Zoo TV del disc Achtung Baby de la mà del millor tribut a U2.
+ 16 Años (menores acompañados de adulto)
Organizado por: Neverland Concerts
Venta finalizada
PLEASE - Tribut a U2 a Barcelona
Concert 30 aniversari del primer concert de U2 a Catalunya. Reviu la gira Zoo TV del disc Achtung Baby de la mà del millor tribut a U2.

Más información sobre el evento

Entrades Please - Tribut a U2 a Barcelona

  • 21 de maig, 21h
  • Preu 20€, taquilla 25€
  • Oferta primeres 50 entrades a 16€

  • Descoberts pel periodista musical Jordi Tardà, són Banda Tribut Oficial des de 1999, seleccionats per la pròpia companyia discogràfica de la banda original per promocionar els discos Hits 90-2000 (2002) i How To Dismantle An Atomic Bomb (2004) mitjançant gires per les millors sales de país en absència dels irlandesos.

En l'actualitat comencen a ser habituals de les programacions dels Festivals més influents (Arts d'Estiu Pineda de Mar-Santa Susanna, Cruïlla, Guitar Bcn) així com les sales de moda (Barts, Apolo, Luz de Gas, etc.)
Pioners del moviment tribut juntament amb Abbey Road i Smoking Stones, són el xou U2 referent al nostre país. Ara amb un muntatge visual espectacular que et recordarà als grans tours de la banda irlandesa més important de la història del rock. Un tribut fet amb el cor que aconsegueix impactar i emocionar el públic més escèptic, gràcies a una posada en escena imponent, músics impecables i uns himnes que són bandera de diverses generacions. 20 anys de carrera com a garantia suficient d'èxit.

Una Vida dedicada a U2.

És possible que es demanai el passaport Covid en funció de la normativa de la Generalitat de Catalunya que estigui vigent el dia del concert.