MIQUEL MOYA a Barcelona

9
JUN
2024
20:30
9 JUNIO de 2024 a las 20:30
Miquel Moya
Cómo legarSala La Nau, Carrer d´Àlaba, 30, BARCELONATodos los Publicos
Presentació “Ocells De Foc”: Miquel Moya és un cantant, compositor i pianista sabadellenc.
Todos los Publicos
Organizado por: Artista
Venta finalizada
MIQUEL MOYA a Barcelona
Presentació “Ocells De Foc”: Miquel Moya és un cantant, compositor i pianista sabadellenc.

Más información sobre el evento

Després d'un període de dos anys de silenci i reflexió personal, Miquel Moya torna a la música amb Ocells de Foc el seu segon treball discogràfic.

El disc recull nou cançons compostes en els darrers dos anys, des del primer confinament fins el dia d’avui. Si amb el treball anterior, IRIS, (La Cupula Music, 2019), hi havia una aposta molt clara per la música feta amb instruments reals, en aquest treball ha apostat per una evolució artística coherent. Sense renunciar al pop d'autor del seu primer disc anterior, el jove cantant ha introduït una sonoritat més energètica i contundent sota la influència d'elements disco i ritmes house inspirats en la música pop dels anys vuitanta. 

Aquesta renovació es va poder veure ja al primer avançament publicat al febrer del 2023. Es tracta del senzill “Ocells De Foc”, una cançó plena de vida que explica una història que parla tant de la superació personal com de la col·lectiva. Després del que ha viscut el món en els últims temps, no deixa de ser un cant a la resiliència i l'empoderament. 

El Miquel acompanya les seves cançons amb el piano i la seva veu aconseguint un estil propi i coherent que juntament amb la seva banda promet un directe d'alt voltatge. 

Organizado por

Artista

Artista