GRABU a Cardedeu

26
NOV
2022
18:15
26 NOVIEMBRE de 2022 a las 18:15
GRABU
Tarambana Cardedeu, Calle Carrer Bellsolar, s/n,, CARDEDEUTodos los Publicos
Grabu aterra a Cardedeu per presentar el seu disc debut "blast", acompanyat de Sara Oliver a la bateria i Martí Cabarroques al saxo.
Todos los Publicos
Organizado por: Associació Mússol
Venta finalizada
GRABU a Cardedeu
Grabu aterra a Cardedeu per presentar el seu disc debut "blast", acompanyat de Sara Oliver a la bateria i Martí Cabarroques al saxo.

Más información sobre el evento

Arnau Grabolosa (grabu) és un músic i compositor català, que amb tan sols 21 anys ja té una llarga trajectòria en el món de la música. Grabu combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressant el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvització. Amb la publicació de blast, grabu vol deixar petjada amb la seva identitat sonora i establir un projecte fresc, intens i amb molta intencionalitat.

El projecte de grabu va néixer a principis del 2022. Amb només 4 singles, grabu ha actuat a molts dels festivals de referència de Catalunya com el Festival Strenes, la FiM de Vilasseca, el Festival Jardins de Pedralbes o el Festival Vallviva, compartint cartell amb grans artistes com Rosario Flores o Paul Anka, d’entre molts altres, consolidant la seva figura artística.

Grabolosa però, ja portava una llarga carrera en el món de la música. Es va donar a conèixer com a director del Festival Mússol, un festival solidari que recapta fons per a la investigació del càncer, on ja hi han passat més de 25 artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Miki Núñez, Judit Neddermann, Sr.Chen o Vic Mirallas entre moltes altres. També és músic d’altres bandes com Júlia Blum, Agnès Algueró o Edu Requejo, combinant les respectives gires amb els estudis superiors al Taller de Músics en producció i gestió i també treballant de professor de música. Grabu ha treballat i estat en contacte amb la gran majoria de la indústria catalana, així com els grans mitjans catalans com TV3 o Catalunya Ràdio i també mitjans espanyols com els40 o Mondo Sonoro entre d’altres. Actualment també està començant a fer els seus primers passos fora del terriori català com a músic.

El músic garrotxí va patir tota un sèrie de complicacions de salut, que van canviar molt la seva percepció de la vida. Arnau Grabolosa segueix treballant en tots els seus projectes sense oblidar mai que el més important és gaudir del procés.

Organizado por

Associació Mússol

Associació Mússol

Etiquetas