GRABU & Sabana en Lleida

15
OCT
2022
21:31
15 OCTUBRE de 2022 a las 21:31
Sabana + GRABU
Cafè del Teatre, Calle Carrer de Roca Labrador, 2, LLEIDATodos los Publicos
Sabana & GRABU en concert per primera vegada a Lleida. No t'ho perdis, oportunitat única!
Todos los Publicos
Organizado por: Associació Mússol
Venta finalizada
GRABU & Sabana en Lleida
Sabana & GRABU en concert per primera vegada a Lleida. No t'ho perdis, oportunitat única!

Más información sobre el evento

Sabana és un grup granollerí d'indie-pop costumista o, com ells diuen, de POP DE TARDOR. Fan música sincera, fresca i delicada que explica històries i anècdotes quotidianes. A vegades, aquestes es relacionen amb moments concrets, i sovint amaguen una forta càrrega reflexiva i introspectiva. Parlen de l'amor, les rutines, les ambicions i les angoixies; de la vida i de tot el que comporta.

El projecte neix l'any 2018 entre sis amics de tota la vida que comparteixen la inquietud de fer música plegats. Amb les seves cançons volen expressar els seus pensament i sentiments de forma autèntica i sensible. Tot, seguint la línia que van traçant dia rere dia en la cerca d'un so propi i coherent amb ells mateixos.

Arnau Grabolosa, sota el nom artístic Grabu, és un artista i músic català que combina el jazz amb l'electrònica, expressant el seu imaginari a través dels live sessions amb loops, textures i la improvisació. Amb això, Grabu vol intentar renovar la idea de la Live Session, convertint tota la seva música en directe.
Grabu és un viatge cap a un lloc on encara ningú sap on és, però tothom sap que l'arribada ni el lloc és el més important. El més important, és el recorregut. Grabu va acompanyat de Sara Oliver a la bateria i Martí Cabarroques al saxo.

Organizado por

Associació Mússol

Associació Mússol

Etiquetas